Imię:
Nazwisko:
Adres zamieszkania:
Ulica i numer:   
Kod i miejscowość:   
Telefony kontaktowe:   

*Proszę zaznaczyć wszytskie możliwe odpowiedzi

1. UKOŃCZONA OSTATNIA SZKOŁA - rok ukończenia i rodzaj szkoły
a)

2. ZAWÓD WYUCZONY
a)    Inne:

3. POSIADANE WYKSZTAŁCENIE
a)

4. OGÓLNY STAŻ PRACY
a)

5. POPRZEDNIE ZAKŁADY PRACY - nazwa zakładu pracy, stanowisko, czas zatrudnienia (ostatnie 4 zakłady)
a)
b)
c)
d)

6. JAKIM STANOWISKIEM PRACY JEST PAN(I) ZAINTERESOWANY(A)
a)kucharz
b)kelner-barman
c)pomoc kuchenna
d)kierowca

7. DODATKOWE KWALIFIKACJE
a)minimum sanitarne
b)kurs pedagogiczny
c)kurs kulinarny
d)kurs kelner/barman
e)prawo jazdy kat.B
f)inne:    

8. ZNAJOMOŚĆ KUCHNI - wypełnia tylko kucharz (!!!)
a)kuchnia polska
b)kuchnia staropolska
c)kuchnia włoska
d)kuchnia grecka
e)kuchnia francuska
f)kuchnia orientalna
g)kuchnia egzotyczna
h)inne:    

9. DANIA UZUPEŁNIAJĄCE - wypełnia tylko kucharz (!!!)
a)owoce morza
b)ryby
c)pizze
d)inne:    

10. ZNAJOMOŚĆ ALKOHOLI - wypełnia tylko kelner (!!!)
a)whisky
b)brandy
c)rum
d)wina
e)likiery
f)szampany
g)wódki
h)inne:    

11. UCZESTNICTWO W KONTROLACH
a)Sanepid
b)PIH
c)PIP
d)inne:    

12. UMIEJĘTNOŚCI DODATKOWE
a)wystrój serwowanych potraw/napojów
b)zarządzanie/kierowanie zespołem ludzkim
c)tworzenie własnych dań firmowych/drinków
d)rozliczanie magazynu towarowego kuchni/baru
e)tworzenie kart kalkulacyjnych produktów
f)inne:    

13. TWORZENIE WYSTROJU - wypełnia tylko kelner-barman (!!!)
a)profesjonalne przygotowanie stołu i zastawy na przyjęcia
b)ikebana - sztuka wystroju kwiatami
c)origami - sztuka wystroju papierem
d)inne:    

14. STOSUNEK DO SŁUŻBY WOJSKOWEJ
a)uregulowany
b)nieuregulowany
c)posiadana kategoria:    
d)odroczenie do:              
e)nie dotyczy

15. KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA SANEPIDU
a)nieaktualna
b)aktualna do dnia:    

Wpisz datę wypełnienia formularza (np.19-01-2007)==>






UWAGA!!! Nie wyrażenie zgody spowoduje automatyczne WYCZYSZCZENIE formularza jak również jego NIE WYSŁANIE!!!